Bezoek “Reuma! Nu?” vanuit je luie zetel

Reuma! NU?” het eerste virtueel symposium over reuma, georganiseerd door Reumanet, is gestart!

Tot en met zondag 15 oktober kan je online meer dan twintig lezingen volgen, zeventien standen bezoeken, video’s rond reuma bekijken, een veelvoud aan documenten nalezen, … Voor ieder wat wils dus!

Het programma focust enerzijds op de verschillende reumatische aandoeningen en laatste nieuwe ontwikkelingen in de behandelingen en anderzijds op nieuwigheden in het leven met een reumatische aandoening.
Reumatologen, reumaverpleegkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, apothekers, … allen krijgen ze een platform om hun boodschap door te geven.

Het doelpubliek van het online-congres is in de eerste plaats mensen met een reumatische aandoening en hun omgeving, maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen met een interesse voor reuma het programma zal appreciëren. Je kiest zelf wat je bekijkt, wanneer je dat doet en waar.

En ook VVSA doet mee! Je vindt onze virtuele stand mét hostess in de exposantenhal. Kom zeker eens langs en bekijk onze info en ons filmpje…

Het symposium is 24 op 24 toegankelijk, zeven dagen op zeven. Het enige wat je moet doen, is registreren. En dat kan gratis via www.reumanu.be!

 

 Geef een reactie