Gezocht: mensen met SpA én artistiek talent

Onze vereniging kreeg een vraag van farmaceutisch bedrijf Pfizer. Op 25 januari 2018 organiseren zij een vergadering voor reumatologen (Mechelen). Ter gelegenheid van deze vergadering hadden zij de zaal graag aangekleed met kunstwerken gemaakt door mensen met spondyloartritis. De kunstenaars krijgen ook de kans om hun werken op de vergaderavond zelf informeel toe te lichten aan het aanwezige publiek.

VVSA ziet dit als een uitgelezen kans om de reumatologen nog eens aan het bestaan van onze patiëntenvereniging te herinneren!

Heb je spondyloartritis, ben je zelf in je vrije tijd of professioneel bezig met tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramiek, … en zie je het wel zitten om één of meerdere van je werken daar tentoon te stellen?

Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar [email protected]! Beschrijf om welk soort werk het gaat, welke afmeting, eventueel met foto…

Vermits er nog flink wat tijd is (januari 2018), zou je zelfs nog kunnen overwegen om speciaal voor de gelegenheid nog een werk te maken… Laat het ons zeker weten!

(ter info: de kunstwerken op de foto bij dit bericht werden gemaakt door VVSA-leden met spondyloartritis)Geef een reactie