VVSA Kortrijk voetbalt met Lorenzo Staelens

Tijdens de Warmste Week organiseerde VVSA Kortrijk een heel geslaagde en leuke actie voor onze vereniging.

De gemotiveerde Kortrijkse oefengroepploeg, onder leiding van een gedreven voorzitter, wist de enige echte Lorenzo Staelens (ja, die van Club Brugge en nu actief in KV Kortrijk) te strikken voor een avondje voetballen op de kerstmarkt.

29

SONY DSC

Het was een succes! Voor sfeer en gezelligheid: een welverdiende 10. De sympathieke Lorre trapte enthousiast vele voetballen richting dartsbord. En spondyloartritis kleurde het straatbeeld: vele mensen maakten kennis met onze vereniging en met onze ziekte… Geslaagd dus! Ook de Kortrijkse burgemeester, Vincent Van Quickenborne, kwam langs om een balletje te trappen richting doel…

SONY DSC

SONY DSC

Na de actie vertrok de enthousiaste oefengroep rond 22.00 uur nog met z’n allen en de cheque richting Wachtebeke. Jammer genoeg heeft de actie het podium, door de grote drukte, net niet gehaald. Maar dat is een detail: het topteam van Kortrijk wist een heel fijn bedrag op te halen voor VVSA en daar is de vereniging enorm blij mee!

SONY DSC

35

Daarom een dikke dankjewel aan Karine en de dappere helpers van VVSA Kortrijk, die regen en kou en modder trotseerden voor deze actie!

Ook heel erg bedankt aan Lorenzo Staelens om deze actie zo enthousiast mee te ondersteunen en aan de firma M-AXX voor de sponsoring van het dartsbord!

En bedankt aan alle mensen die hun voetbaltalenten kwamen demonstreren voor de gulle giften!Geef een reactie